Recepten
Quiche met Pepino salami
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Salami
Gebruiksmomenten: Aperitief, Lunch
Ingrediënten
-
8 dikke plakken Salami Pepino
-
8 kleine vellen bladerdeeg
-
3 eieren
-
150 ml room
-
100 g zachte geitenkaas Chavroux
-
6 fijne wortelen
-
150 g erwtjes
-
8 tl paneermeel
Bereidingswijze
-
Snij de plakjes Pepino salami in kleine stukjes.
-
Blancheer de erwtjes en de wortelen.
-
Klop de eieren los, voeg de room en geitenkaas toe.
-
Kruid met peper en zout.
-
Doorprik de vellen bladerdeeg en leg deze in kleine bakvormen.
-
Strooi wat paneermeel op de bodem.
-
Verdeel de salami en de groentjes over de kuipjes.
-
Giet er het eimengsel bovenop.
-
Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25’.
Toon alle recepten