Recepten

Rösti met Kip aan ’t Spit Groenten

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 4 dikke plakjes Kip aan 't Spit Groenten

  • 2 rode ajuinen

  • 4 grote frietaardappelen

  • 2 wortelen

  • 250 g broccoli

  • 2 eieren

  • cayennepeper

  • zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip aan ‘t spit groenten in fijne reepjes.

  2. Snij de rode ajuin in ringen en bak in wat olie.

  3. Schil de aardappel, de wortel en rasp met behulp van een mandoline. Spoel de aardappel niet want we hebben het zetmeel nodig voor de binding.

  4. Rasp eveneens de roosjes van de broccoli, hou 2 el opzij.

  5. Klop de eieren los en voeg het geraspte mengsel toe.

  6. Kruid met cayennepeper en zout.

  7. Doe wat olie in een pan, plaats serveerringen en doe er een toefje aardappelen in.

  8. Druk goed aan. Bak 6’ aan beide kanten.

  9. Herhaal tot alle 8 rösti’s gebakken zijn.

  10. Garneer elke rösti met de kip met kruiden, de ajuin en strooi er wat geraspte broccoli over.

Toon alle recepten