Recepten

Salade van bloemkool en aardbei

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 4 plakken Ham aan 't Spit

  • 500 g zoete aardbeien

  • grote bloemkool

  • 6 el zure room

  • 6 el mayonaise

  • handvol basilicum

  • handvol geroosterde en gezouten cashewnoten

  • sap van limoen

  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes, gebruik de stronk voor een soep.

  2. Blancheer de bloemkool in gezouten water.

  3. Versnijd de aardbei in partjes.

  4. Meng de mayonaise met de zure 4 room en voeg veel peper toe.

  5. Werk de vinaigrette af met sap van limoen volgens smaak.

  6. Meng alle ingrediënten, garneer met basilicum.

  7. Werk af met de gegrilde plakken Ham aan 't Spit.

Toon alle recepten