Recepten
Spaanse aardappelsalade met Bistro Chorizo
Deze Spaanse aardappelsalade is een heerlijke mengeling van zachte krielaardappelen, pittige chorizo, gegrilde puntpaprika en een smaakvolle sriracha-mayonaisesaus. De toevoeging van erwtjes en zwarte olijven zorgt voor een verrukkelijke textuur en de kervel voegt een verfijnd aroma toe.
Basisproducten: Salami
Gebruiksmomenten: Lunch, Salade
Ingrediënten
-
2,5 worstjes Bistro Chorizo, in smaakvolle schijfjes gesneden
-
1 kg krielaardappelen
-
1 oranje puntpaprika
-
1,5 el mayonaise
-
3 el sriracha-mayonaisesaus
-
50 gr erwtjes
-
75 gr zwarte olijven, in plakjes gesneden
-
Kervel als verfijnde garnering
Bereidingswijze
-
Kook 1 kg krielaardappelen tot ze gaar zijn en laat ze vervolgens afkoelen. Snijd de aardappelen in smaakvolle stukjes.
-
Gril 1 oranje puntpaprika en snijd deze in elegante ringen.
-
Meng 1,5 el mayonaise met 3 el sriracha-mayonaisesaus voor een pittige kick.
-
Voeg alle ingrediënten, inclusief de smaakvolle chorizo-schijfjes, toe aan de saus en meng goed.
-
Voeg de schijfjes toe aan de gekookte aardappelen en meng het geheel voor een smaakvolle combinatie.
-
Garneer de aardappelsalade met een vleugje kervel voor een verfijnde finishing touch.