Recepten

Spaanse aardappelsalade met Bistro Chorizo

Deze Spaanse aardappelsalade is een heerlijke mengeling van zachte krielaardappelen, pittige chorizo, gegrilde puntpaprika en een smaakvolle sriracha-mayonaisesaus. De toevoeging van erwtjes en zwarte olijven zorgt voor een verrukkelijke textuur en de kervel voegt een verfijnd aroma toe.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten: ,

Ingrediënten

  • 2,5 worstjes Bistro Chorizo, in smaakvolle schijfjes gesneden

  • 1 kg krielaardappelen

  • 1 oranje puntpaprika

  • 1,5 el mayonaise

  • 3 el sriracha-mayonaisesaus

  • 50 gr erwtjes

  • 75 gr zwarte olijven, in plakjes gesneden

  • Kervel als verfijnde garnering

Bereidingswijze

  1. Kook 1 kg krielaardappelen tot ze gaar zijn en laat ze vervolgens afkoelen. Snijd de aardappelen in smaakvolle stukjes.

  2. Gril 1 oranje puntpaprika en snijd deze in elegante ringen.

  3. Meng 1,5 el mayonaise met 3 el sriracha-mayonaisesaus voor een pittige kick.

  4. Voeg alle ingrediënten, inclusief de smaakvolle chorizo-schijfjes, toe aan de saus en meng goed.

  5. Voeg de schijfjes toe aan de gekookte aardappelen en meng het geheel voor een smaakvolle combinatie.

  6. Garneer de aardappelsalade met een vleugje kervel voor een verfijnde finishing touch.

Toon alle recepten