Recepten

Stoofpotje met Marcassou Jambon Cuit Authentique

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 4 Mini Jambonneau’s

  • 4 dikke stukken Marcassou Jambon Cuit Authentique

  • 1 laurierblad

  • tijm

  • 10 zwarte peperkorrels

  • 2 teentjes look geplet

  • 4 dikke wortelen

  • 2 stengels bleekselder

  • 2 kleine witte rapen

  • 2 kleine boterrapen

  • 1/4 savooikool

  • 4 sjalotten

  • 1 l rundsbouillon

  • 1 l groentebouillon

Bereidingswijze

  1. Snij de savooi in slierten, kook deze gaar in gezouten water.

  2. Giet af en spoel met koud water.

  3. Snij alle overige groenten in mooie stukken.

  4. Breng de groente- en rundsbouillon aan de kook.

  5. Voeg laurier, peperbolletjes, look en tijm toe.

  6. Gaar de groenten in de bouillon.

  7. Voeg de savooikool, mini jambonneau en Marcassou Jambon Cuit Authentique dubbel gerookt toe en laat op temperatuur komen.

Toon alle recepten