Recepten

Taco met Vlaamse Boerenham en bloemkoolcouscous

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 2 dikke plakken gerookte Vlaamse Boerenham

  • 1 bloemkool

  • 100 erwten

  • 6 el el olijfolie

  • 2 el pickles

  • 2 el sushiazijn

  • 4 taco’s

Bereidingswijze

  1. Blancheer de erwtjes.

  2. Rasp de bloemkool tot couscous en blancheer kort.

  3. Giet beide groenten af en spoel onder koud water. Dep daarna droog.

  4. Maak een vinaigrette met de pickles, olijfolie en sushiazijn.

  5. Gril de Vlaamse Boerenham aan beide kanten. Snij in reepjes.

  6. Meng een deel van de vinaigrette met de couscous en de erwtjes.

  7. Verdeel er de Vlaamse Boerenham over en lepel het geheel in de taco’s. Serveer met de rest van de vinaigrette.

Toon alle recepten