Recepten
Taco met Vlaamse Boerenham en bloemkoolcouscous
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
2 dikke plakken gerookte Vlaamse Boerenham
-
1 bloemkool
-
100 erwten
-
6 el el olijfolie
-
2 el pickles
-
2 el sushiazijn
-
4 taco’s
Bereidingswijze
-
Blancheer de erwtjes.
-
Rasp de bloemkool tot couscous en blancheer kort.
-
Giet beide groenten af en spoel onder koud water. Dep daarna droog.
-
Maak een vinaigrette met de pickles, olijfolie en sushiazijn.
-
Gril de Vlaamse Boerenham aan beide kanten. Snij in reepjes.
-
Meng een deel van de vinaigrette met de couscous en de erwtjes.
-
Verdeel er de Vlaamse Boerenham over en lepel het geheel in de taco’s. Serveer met de rest van de vinaigrette.
Toon alle recepten