Recepten

Tortilla met Bistro Chorizo

Deze tortilla is een smakelijke combinatie van romige eieren, knapperige aardappelen, kleurrijke paprika's en hartige Bistro Chorizo.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 4 worstjes Bistro Chorizo

  • 12 eieren

  • 220 gr erwtjes

  • 3 sjalotten

  • 2 rode paprika's

  • 5 vastkokende aardappelen

  • Olie

  • Peper en zout

  • Gesnipperde lente-ui en cressonette voor garnering

Bereidingswijze

  1. Snij de sjalotten in dunne ringen

  2. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.

  3. Bereid de paprika's door ze te schillen en in blokjes te snijden.

  4. Bak de aardappelblokjes in een koekenpan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin en gaar zijn. Voeg dan de sjalotten en paprikablokjes toe en roerbak tot alles zacht is.

  5. Voeg de erwtjes toe aan de pan en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout naar smaak.

  6. Klop de eieren los in een kom en giet ze gelijkmatig over de groenten in de pan.

  7. Laat de eieren op een laag vuur langzaam garen. Voeg de plakjes Bistro Chorizo toe wanneer de eieren bijna helemaal gestold zijn.

  8. Garneer de tortilla met gesnipperde lente-ui en cressonette voor een verfijnde finishing touch.

Toon alle recepten