Leielander Beenham in courgettespaghetti

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Op zoek naar een smaakvolle maar lichte suggestie? De zachte, zoute toets van Leielander Beenham tilt deze frisse courgettespaghetti naar een hoger niveau. De romige platte kaas en het citroenaroma brengen balans, terwijl de kruiden en radijsscheuten zorgen voor pit en kleur. Een gerecht dat simpel lijkt, maar verrast in smaak.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

6 sneden van 0,5 cm Leielander Beenham

1 kg courgettespaghetti

300 g verse platte kaas natuur

2 citroenen

2 el peterselie

2 el bieslook

paarse radijsscheuten

peper van de molen

Bereidingswijze

1

Snijd de sneden Leielander Beenham in blokjes

2

Meng de courgettespaghetti met de verse platte kaas, de zeste en het sap van de 2 citroenen.

3

Hak de peterselie en de bieslook fijn en meng deze mee in de spaghetti.

4

Kruid af met peper van de molen en leg daar boven de scheuten van paarse radijs.

5

Voeg naar wens de blokjes Leielander Beenham  toe.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus