

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Leielander Beenham In Courgettespaghetti
Leielander Beenham in courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Op zoek naar een smaakvolle maar lichte suggestie? De zachte, zoute toets van Leielander Beenham tilt deze frisse courgettespaghetti naar een hoger niveau. De romige platte kaas en het citroenaroma brengen balans, terwijl de kruiden en radijsscheuten zorgen voor pit en kleur. Een gerecht dat simpel lijkt, maar verrast in smaak.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product6 sneden van 0,5 cm Leielander Beenham
1 kg courgettespaghetti
300 g verse platte kaas natuur
2 citroenen
2 el peterselie
2 el bieslook
paarse radijsscheuten
peper van de molen
Bereidingswijze
Snijd de sneden Leielander Beenham in blokjes
Meng de courgettespaghetti met de verse platte kaas, de zeste en het sap van de 2 citroenen.
Hak de peterselie en de bieslook fijn en meng deze mee in de spaghetti.
Kruid af met peper van de molen en leg daar boven de scheuten van paarse radijs.
Voeg naar wens de blokjes Leielander Beenham toe.