Recepten

Bagel met Kip aan ’t Spit

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten: ,

Ingrediënten

  • 10 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit

  • 10 bagels

  • 10 plakken gegrilde aubergine

  • 40 zongedroogde tomaten

  • 100 g rucola

  • 1 dl olijfolie

  • peper van de molen

  • snuifje zout

Bereidingswijze

  1. Gril de sneden Kip aan ’t Spit aan beide zijden.

  2. Verwarm de plakken gegrilde aubergine.

  3. Maak de rucola schoon en kruid ze af met peper, zout en lekkere olijfolie.

  4. Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.

  5. Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.

Toon alle recepten