Recepten
Bagel met Kip aan ’t Spit
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht, Lunch
Ingrediënten
-
10 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit
-
10 bagels
-
10 plakken gegrilde aubergine
-
40 zongedroogde tomaten
-
100 g rucola
-
1 dl olijfolie
-
peper van de molen
-
snuifje zout
Bereidingswijze
-
Gril de sneden Kip aan ’t Spit aan beide zijden.
-
Verwarm de plakken gegrilde aubergine.
-
Maak de rucola schoon en kruid ze af met peper, zout en lekkere olijfolie.
-
Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.
-
Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.
Toon alle recepten