Recepten
Omelet met Mandolino ham
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Lunch, Voorgerecht
Ingrediënten
-
2 plakken Mandolino
-
5 eieren
-
1 courgette
-
100 g kerstomaatjes
-
1 el olijfolie
-
enkele blaadjes citroenverbena
Bereidingswijze
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Halveer de courgette en snij in plakjes. Halveer ook de tomaatjes.
-
Doe de olijfolie in een pan en laat even op temperatuur komen.
-
Doe de eieren erbij en verdeel er de courgette en tomaatjes over.
-
Bak op een laag vuur tot de omelet gaar is.
-
Laat alles afkoelen en snij er taartpunten uit.
-
Snij de Mandolino in fijne reepjes en verdeel rijkelijk over de omelet.
-
Werk af met citroenverbena en serveer met geroosterd brood.
Toon alle recepten