Bistro Chorizo
Het zit in de familie

Het Bistro-gamma van Imperial heeft een nieuwe telg: de Bistro Chorizo. Deze chorizo is een gerookte droge worst van varkensvlees met verse paprika. Hij trekt de ‘vleeslijn’ van Bistro door, maar heeft ook – zoals de Bistro Pur Porc  – een eigen unieke karakter. Dankzij ingrediënten en een productiewijze die net wat anders zijn, smaakt de Bistro Chorizo zowel vertrouwd als verrassend.

Een vertrouwde én verrassende chorizo

De Bistro Chorizo is geen traditionele chorizo of Bistro. De worst is verrijkt met verse stukjes paprika, waardoor de frisse smaak van de groente intens en uitgesproken is. Verder valt de Bistro Chorizo ook op door zijn intrinsieke rode kleur en verrassend aroma.

 • reeds bewezen en gekende Bistro-kwaliteit
 • unieke, frisse en volle smaak
 • Dieprode kleur en heerlijk aroma

Unieke productiewijze

Ook op vlak van productie is de Bistro Chorizo uniek. De meeste traditionele chorizo’s bevatten paprikapoeder, worden niet gerookt en bestaan uit gewolfd varkensvlees. De Bistro chorizo daarentegen bevat verse paprika, wordt wel gerookt en bestaat uit gecutterd varkensvlees.

 • Gerookt en gerijpt tot point parfait
 • fijn gemalen varkensvlees verrijkt met 16% verse paprika
 • Gecutterd tot een fijnere structuur

Gekend gebruiksgemak

Waar smaak en productiewijze uniek zijn, is het gebruiksgemak zoals vanouds. De Bistro Chorizo wordt als stukgoed verkocht, is ontzettend veelzijdig en heeft een collageendarm die de consument zelf makkelijk kan verwijderen.

 • Handig formaat – exclusief voor verstoog
 • Verschillende gebruiksmogelijkheden (tapas, pastagerechten, paella,…)

Download het Bistro Chorizo promotiemateriaal

Download hier de productfiche en enkele kwalitatieve foto’s om de Bistro Chorizo verder te promoten in je zaak en op je digitale platformen.

  Smaakmaker-tip
  Combineer met de Bistro Deli en Bistro Ring voor een perfecte tapasplank

  Bistro Pur Porc

  De Bistro Pur Porc is de ‘senior’ van de Bistro-familie. Al jarenlang staat deze heerlijke aperitiefworst symbool voor de typische Bistro-smaak én look.

  Zo zijn de unieke ingrediënten en receptuur nog nooit gewijzigd. Nog altijd bestaat de worst uit 100% varkenvlees. Nog steeds krijgt hij een dubbele witschimmelcoating. En nog steevast rijpt hij 3 weken intens zodat aroma, smaak én kleur op punt kunnen komen.

  Met andere woorden: de Bistro Pur Porc is heritage. Een klassieker die verkrijgbaar is als stukgoed en ring. Een ancien die de jongere generatie – lees Bistro Chorizo – heeft geïnspireerd. Voor een nieuwe smaaksensatie in dezelfde smaakfamilie.

  Ontdek de Bistro Deli – Ontdek de Bistro Ring