Kippenroulade met verse tuinkruiden en gegrilde asperges

Salade

Bereidingstijd: 15 min.

De kruidige smaak en fijne structuur van de Kippenroulade met verse tuinkruiden staan centraal. Elke asperge krijgt een jasje van malse kip, gegrild tot ze licht karamelliseert. De frisse salade met krulsla en sinaasappelpartjes zorgt voor balans. Een gerecht dat licht is, maar tegelijk vol karakter.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

20 plakjes Kippenroulade Tuinkruiden

20 witte asperges

krop krulsla

3 sinaasappels

3 el olijfolie

fijngesnipperde bieslook

fijngesnipperde peterselie

Bereidingswijze

1

Kook de asperges, net onder kookpunt, gedurende 8 minuten.

2

Laat afkoelen en wikkel elke asperge in een plakje Kippenroulade Tuinkruiden.

3

Besprenkel met olijfolie en gril de asperges op de BBQ.

4

Snijd 2 sinaasappels à vif.

5

Meng het sap van de derde appelsien met de olijfolie, peterselie en bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de sinaasappelpartjes toe aan de salade.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus