Kalkoenborst Maison met gegrilde groenten en mosterdsaus

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Malse kalkoenborst met kleurrijke groenten en warme mosterdsaus: eenvoudig, elegant en vol smaak. Ideaal voor delicatessenwinkels die comfortfood een verfijnde twist wil geven, klaar voor het bord of in een handige meal-prep verpakking.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

1 volledige Kalkoenborst Maison

400 g mosterdsaus Verstegen

1,50 kg regenboogwortelen

5 el boter

2 el honing

peper & zout

Bereidingswijze

1

Vacumeer de wortelen samen met boter, honing, peper en zout in een vacuümzak.

2

Zet je sous-vide apparaat aan op 85°C en gaar de wortelen gedurende 1 uur.

3

Haal de wortelen uit de zak en gril ze kort.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Snijd de Kalkoenborst Maison in dikke plakken.

6

Serveer met kroketjes en mosterdsaus.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus