Lunch, Voorgerecht
Gegrilde artisjokken, korenaarasperges, Eecloonaar pepersalami en een pizzadeeg. Een verrassende combinatie van pit, zachte bitterheid en frisse accenten op een krokante pizzabodem. Ideaal voor de foodprofessional die zijn klanten wil verrassen met een smaakvol seizoensgerecht dat moeiteloos op de kaart past.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product200 g Eecloonaar, fijn gesneden
1 pizzadeeg
250 g gegrilde artisjokken, op olie
1 bussel korenaarasperges
enkele shisoblaadjes
Bereidingswijze
Blancheer de asperges.
Mix de artisjokken met een beetje olie tot een zachte crème.
Bestrijk het pizzadeeg met de crème.
Verwarm de pizzasteen op de BBQ, bestrooi met bloem en bak de pizza ongeveer 6 minuten.
Beleg de pizza met de asperges, Eecloonaar en shisoblaadjes. Werk af met enkele druppels olijfolie.