Eecloonaar pepersalami pizza

Lunch, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Gegrilde artisjokken, korenaarasperges, Eecloonaar pepersalami en een pizzadeeg. Een verrassende combinatie van pit, zachte bitterheid en frisse accenten op een krokante pizzabodem. Ideaal voor de foodprofessional die zijn klanten wil verrassen met een smaakvol seizoensgerecht dat moeiteloos op de kaart past.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

200 g Eecloonaar, fijn gesneden

1 pizzadeeg

250 g gegrilde artisjokken, op olie

1 bussel korenaarasperges

enkele shisoblaadjes

Bereidingswijze

1

Blancheer de asperges.

2

Mix de artisjokken met een beetje olie tot een zachte crème.

3

Bestrijk het pizzadeeg met de crème.

4

Verwarm de pizzasteen op de BBQ, bestrooi met bloem en bak de pizza ongeveer 6 minuten.

5

Beleg de pizza met de asperges, Eecloonaar en shisoblaadjes. Werk af met enkele druppels olijfolie.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus