Kipfilet Australian Smokey BBQ met preischotel

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Onze Rokerige Kipfilet Australian Smokey BBQ komt perfect tot zijn recht in deze stevige preischotel. De zachte aardappelpuree, gekruide prei en de rijke bouillon maken het geheel tot een smaakvol en vullend hoofdgerecht.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 dikke plakken Kipfilet Australian Smokey BBQ

1 kg aardappelen

5 dl groentebouillon

handvol peterselie

1 grote ajuin

1 kg fijne prei

nootmuskaat

peper en zout

Bereidingswijze

1

Hak de ajuin en de peterselie grof, voeg deze bij de groentebouillon.

2

Kook de aardappelen gaar in de groentebouillon.

3

Giet af, bewaar wat kookvocht, en plet tot een grove puree.

4

Snij de prei in ringen, rasp er wat nootmuskaat over en stoom gaar.

5

Doe de aardappelpuree in een vuurvaste schaal en beleg met de preischijfjes.

6

Snij de plakken Kip BBQ/Texas in stukjes en verdeel over de schaal.

7

Lepel er nog enkele lepels kookvocht over.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus