

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Marcassou Jambon Cuit Authentique Sobanoedels Met Rucola
Marcassou Jambon Cuit Authentique sobanoedels met rucola
Hoofdgerecht
Laat je inspireren door de eenvoud van de Japanse keuken met een Westers tintje. Deze sobanoedels met rucola en Marcassou Jambon Cuit Authentique combineren de frisse smaken van rucola en pesto met de hartige diepte van ham. Afgewerkt met Parmezaanse kaas en optioneel rozenblaadjes, voor een verfijnde afwerking. Deze Japanse klassieker met Westerse toets is perfect voor horecauitbaters die klanten willen verrassen met een lichte lunchoptie of een originele starter.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product8 fijne plakken Marcassou jambon d'ardenne
400 g sobanoedels
150 g pesto rucola
100 g verse rucola
50 g Parmezaanse kaas in schilfers
rozenblaadjes (facultatief)
Bereidingswijze
Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking.
Spoel met koud water en laat uitlekken.
Meng met de pesto.
Kruid met peper en zout.
Verdeel de sobanoedels over de 4 kommen, bestrooi met de kaas en rucola.
Leg er de fijne plakjes Marcassou Jambon Cuit Authentique bovenop.
Garneer met enkele rozenblaadjes (facultatief).