Marcassou Jambon Cuit Authentique sobanoedels met rucola

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Laat je inspireren door de eenvoud van de Japanse keuken met een Westers tintje. Deze sobanoedels met rucola en Marcassou Jambon Cuit Authentique combineren de frisse smaken van rucola en pesto met de hartige diepte van ham. Afgewerkt met Parmezaanse kaas en optioneel rozenblaadjes, voor een verfijnde afwerking. Deze Japanse klassieker met Westerse toets is perfect voor horecauitbaters die klanten willen verrassen met een lichte lunchoptie of een originele starter.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

8 fijne plakken Marcassou jambon d'ardenne

400 g sobanoedels

150 g pesto rucola

100 g verse rucola

50 g Parmezaanse kaas in schilfers

rozenblaadjes (facultatief)

Bereidingswijze

1

Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking.

2

Spoel met koud water en laat uitlekken.

3

Meng met de pesto.

4

Kruid met peper en zout.

5

Verdeel de sobanoedels over de 4 kommen, bestrooi met de kaas en rucola.

6

Leg er de fijne plakjes Marcassou Jambon Cuit Authentique bovenop.

7

Garneer met enkele rozenblaadjes (facultatief).

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus