Recepten

Leielander met blé en geraspte rode spitskool

Dit verfijnde gerecht combineert de onevenaarbare smaak van Leielander met de knapperige textuur van geraspte rode spitskool, verrijkt met blé en de frisse accenten van sinaasappel.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten: ,

Ingrediënten

  • 15 flinterdunne plakjes Leielander natuur

  • 1/4 rode spitskool, fijn gesneden

  • 100 gr voorgekookte blé

  • 1 sinaasappel à vif

  • 1 el mosterd

  • 0,5 el honing

  • 1 el olie

Bereidingswijze

  1. Maak een smaakvolle vinaigrette door mosterd, olie en honing te mengen. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook de blé volgens de instructies op de verpakking en laat het afkoelen.

  3. Meng de afgekoelde blé met de fijn gesneden rode spitskool. Spatel de vinaigrette voorzichtig onder de salade voor een harmonieuze smaakbeleving.

  4. Leg de flinterdunne plakjes Leielander bovenop de salade en garneer het geheel met partjes sinaasappel.

Toon alle recepten