Blé met plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden

Salade

Bereidingstijd: 15 min.

Een salade boordevol kruidige smaken, met Kipfilet Tuinkruiden als hartige basis. Licht, pittig en klaar voor een koude toonbank of meeneemconcept. Ideaal voor slagers en traiteurs die durven variëren.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

16 plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden

250 gr blé

kippenbouillon

200 gr erwtjes

handvol munt

handvol bieslook

1,50 dl olijfolie

1 el tandoori

1 kl kurkuma

1 kl komijn

2 el vloeibare honing

Bereidingswijze

1

De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.

2

Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.

3

Blancheer de erwtjes.

4

Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).

5

Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.

6

Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus