

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Blé Met Plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
Blé met plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
Salade
Een salade boordevol kruidige smaken, met Kipfilet Tuinkruiden als hartige basis. Licht, pittig en klaar voor een koude toonbank of meeneemconcept. Ideaal voor slagers en traiteurs die durven variëren.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product16 plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
250 gr blé
kippenbouillon
200 gr erwtjes
handvol munt
handvol bieslook
1,50 dl olijfolie
1 el tandoori
1 kl kurkuma
1 kl komijn
2 el vloeibare honing
Bereidingswijze
De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.
Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.
Blancheer de erwtjes.
Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).
Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.
Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.