Lunch
Deze broodjesklassieker brengt smeuïge kip samen met frisse pickles en zongedroogde tomaat. Voor slagers of traiteurs die lunchbroodjes willen aanbieden met een huisgemaakt karakter.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product5 plakjes Kipfilet met Zongedroogde Tomaten en Olijven
2 dikke plakken Kip aan ‘t Spit
2 hardgekookte eieren
80 gr mayonaise
15 gr mosterd
10 augurken
15 zoetzure ajuintjes
6 zongedroogde tomaten
handvol bieslook
handvol dragon
eikenbladsla
4 broodjes
Bereidingswijze
Meng de mayonaise met de mosterd.
Hak de ajuin, augurk, zongedroogde tomaten en eieren fijn.
Versnipper bieslook en dragon.
Meng alles en voeg de in blokjes gesneden Kip aan ‘t Spit toe.
Beleg elk broodje met wat eikenbladsla en lepel er bovenop de salade van Kip aan ’t Spit.
Werk af met een plakje Kip met Zongedroogde Tomaten en Olijven.