Broodje Kipsalade

Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Deze broodjesklassieker brengt smeuïge kip samen met frisse pickles en zongedroogde tomaat. Voor slagers of traiteurs die lunchbroodjes willen aanbieden met een huisgemaakt karakter.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

5 plakjes Kipfilet met Zongedroogde Tomaten en Olijven

2 dikke plakken Kip aan ‘t Spit

2 hardgekookte eieren

80 gr mayonaise

15 gr mosterd

10 augurken

15 zoetzure ajuintjes

6 zongedroogde tomaten

handvol bieslook

handvol dragon

eikenbladsla

4 broodjes

Bereidingswijze

1

Meng de mayonaise met de mosterd.

2

Hak de ajuin, augurk, zongedroogde tomaten en eieren fijn.

3

Versnipper bieslook en dragon.

4

Meng alles en voeg de in blokjes gesneden Kip aan ‘t Spit toe.

5

Beleg elk broodje met wat eikenbladsla en lepel er bovenop de salade van Kip aan ’t Spit.

6

Werk af met een plakje Kip met Zongedroogde Tomaten en Olijven.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus