Kipfilet Boschampignons in een couscoussalade

Salade, Voorgerecht

Bereidingstijd: 30 min.

Een heerlijk geurende maaltijd vol smaak en textuur. De malse kip en gebakken boschampignons geven een warme, hartige toets aan de frisse couscous met groenten en kruiden. Voedzaam, kleurrijk en klaar om te verasssen in je toonbank.

Ingrediënten voor 5 personen

Bekijk product

4 sneetjes Kipfilet Boschampignons

75g couscous

110g kippenbouillon

100ml mosterdvinaigrette

75g kerstomaatjes

Verse peterselie

Chilipoeder

rijstazijn

peper

olie

Bereidingswijze

1

Meng de couscous met 3 el olie.

2

Verwarm de kippenbouillon en voeg chili poeder naar smaak toe.

3

Overgiet de couscous met de warme bouillon en laat wellen en afkoelen.

4

Snipper de peterselie en voeg toe aan de gekoelde couscous.

5

Breng op smaak met mosterdvinaigrette.

6

Halveer de pareltomaatjes en marineer deze in de sushi-azijn en voeg daarna peper toe naar smaak.

7

Snijdt de plakjes kip boschampignons in driehoekjes.

8

Schep een lepel couscoussalade in een bordje, dresseer er 3 stukjes kip bovenop en garneer met enkele tomaatjes en de verse peperselie.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus