

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Kipfilet Boschampignons In Een Couscoussalade
Kipfilet Boschampignons in een couscoussalade
Salade, Voorgerecht
Een heerlijk geurende maaltijd vol smaak en textuur. De malse kip en gebakken boschampignons geven een warme, hartige toets aan de frisse couscous met groenten en kruiden. Voedzaam, kleurrijk en klaar om te verasssen in je toonbank.
Ingrediënten voor 5 personen
Bekijk product4 sneetjes Kipfilet Boschampignons
75g couscous
110g kippenbouillon
100ml mosterdvinaigrette
75g kerstomaatjes
Verse peterselie
Chilipoeder
rijstazijn
peper
olie
Bereidingswijze
Meng de couscous met 3 el olie.
Verwarm de kippenbouillon en voeg chili poeder naar smaak toe.
Overgiet de couscous met de warme bouillon en laat wellen en afkoelen.
Snipper de peterselie en voeg toe aan de gekoelde couscous.
Breng op smaak met mosterdvinaigrette.
Halveer de pareltomaatjes en marineer deze in de sushi-azijn en voeg daarna peper toe naar smaak.
Snijdt de plakjes kip boschampignons in driehoekjes.
Schep een lepel couscoussalade in een bordje, dresseer er 3 stukjes kip bovenop en garneer met enkele tomaatjes en de verse peperselie.