Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20 min.
Een smaakvolle klassieker met een twist. Krokante ajuintjes, pittige jalapeño en goudgele frietjes geven deze versie van het ‘Imperialleke’ extra kracht. Een klantfavoriet die altijd levert.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 Ham aan ’t Spit Dikke Sneden
Martinosaus
4 porties frietjes in een bakje
2 jalapeños, gepekeld
Krokante ajuintjes
Bereidingswijze
1
Halveer de Dikke Sneden Ham aan ‘t Spit aan de langste zijde.
2
Maak inkepingen aan de randen van +/- 1 à 2 cm, frituur gedurende 1 min.
3
Schep de portie frietjes in een bakje.
4
Leg er de twee gefrituurde helften Ham aan ‘t Spit op.
5
Besprenkel royaal met martinosaus.
6
Werk af met krokante ajuintjes en gepekelde jalapeños.