Friet “Imperialleke”

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 20 min.

Een smaakvolle klassieker met een twist. Krokante ajuintjes, pittige jalapeño en goudgele frietjes geven deze versie van het ‘Imperialleke’ extra kracht. Een klantfavoriet die altijd levert.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 Ham aan ’t Spit Dikke Sneden

Martinosaus

4 porties frietjes in een bakje

2 jalapeños, gepekeld

Krokante ajuintjes

Bereidingswijze

1

Halveer de Dikke Sneden Ham aan ‘t Spit aan de langste zijde.

2

Maak inkepingen aan de randen van +/- 1 à 2 cm, frituur gedurende 1 min.

3

Schep de portie frietjes in een bakje.

4

Leg er de twee gefrituurde helften Ham aan ‘t Spit op.

5

Besprenkel royaal met martinosaus.

6

Werk af met krokante ajuintjes en gepekelde jalapeños.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus