Dikke sneden Ham aan 't spit gegrild met wortelstoemp en mosterdsaus

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 30 min.

Een gerecht dat doet denken aan vroeger, maar dan eenvoudiger. Comfortfood met herkenbare smaken en makkelijke bereiding. Precies wat je klanten zoeken op een drukke dag.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

10 plakken ham aan 't spit

2,5 kg diepgevroren jonge wortelen extra fijn Ardo

1,5 kg aardappelen voorgekookt

200 gr diepgevroren ajuinblokjes

40 gr diepgevroren peterselie

500 ml groentenbouillon

500 ml mosterdsaus Knorr

Bereidingswijze

1

Stoof ajuin in wat vetstof. Voeg de wortelen en aardappelen toe.

2

Aansluitend de bouillon en laat verder garen onder deksel.

3

Pureer, breng op smaak met peper en zout.

4

Meng de peterselie onder de wortelstoemp.

5

Grill de ham gedurende 1 min. Kruid met wat peper.

6

Serveer met een mosterdsaus van Knorr.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus