Salade van Ham aan't Spit met bloemkool en aardbeien

Salade

Bereidingstijd: 15 min.

Fris, stevig en een tikje onverwacht: deze salade combineert zachte Ham aan ’t Spit met de friszoete smaak van aardbei. De bloemkool geeft beet, de cashewnoten zorgen voor crunch. Alles valt samen in een romige dressing met limoen en peper. Ideaal als frisse salade in het toonbankaanbod.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 plakken Ham aan 't Spit

500 g zoete aardbeien

grote bloemkool

6 el zure room

6 el mayonaise

handvol basilicum

handvol geroosterde en gezouten cashewnoten

sap van limoen

peper en zout

Bereidingswijze

1

Snijd de bloemkool in kleine roosjes, gebruik de stronk voor een soep.

2

Blancheer de bloemkool in gezouten water.

3

Versnijd de aardbei in partjes.

4

Meng de mayonaise met de zure 4 room en voeg veel peper toe.

5

Werk de vinaigrette af met sap van limoen volgens smaak.

6

Meng alle ingrediënten, garneer met basilicum.

7

Werk af met de gegrilde plakken Ham aan 't Spit.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus