Salade
Bereidingstijd:
30 min.
Romige aardappelsalade ontmoet de subtiele rooksmaak van Ham aan ’t Spit. Een snelle oplossing voor traiteurs of buffetservices die werken met restjes of bulkbereidingen.
Ingrediënten voor 2 personen
Bekijk product6 dikke plakken Ham aan 't Spit
250 g broccoli
250 g boontjes
200 g sojabonen
4 el mayonaise
3 el graantjesmosterd
400 g krielaardappelen
Bereidingswijze
1
Kook de krielaardappelen gaar in gezouten water
2
Snij in plakjes.
3
Snij de Ham aan’t Spit in balkjes.
4
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar.
5
Dompel de sojabonen even in kokend water.
6
Meng de mayonaise met de mosterd.
7
Meng alle groenten in de dressing.
8
Breng op smaak met peper en zout.
9
Doe alles in een kommetje en voeg de stukjes ham toe.