Aardappelsalade met Ham aan 't Spit

Salade

Bereidingstijd: 30 min.

Romige aardappelsalade ontmoet de subtiele rooksmaak van Ham aan ’t Spit. Een snelle oplossing voor traiteurs of buffetservices die werken met restjes of bulkbereidingen.

Ingrediënten voor 2 personen

Bekijk product

6 dikke plakken Ham aan 't Spit

250 g broccoli

250 g boontjes

200 g sojabonen

4 el mayonaise

3 el graantjesmosterd

400 g krielaardappelen

Bereidingswijze

1

Kook de krielaardappelen gaar in gezouten water

2

Snij in plakjes.

3

Snij de Ham aan’t Spit in balkjes.

4

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar.

5

Dompel de sojabonen even in kokend water.

6

Meng de mayonaise met de mosterd.

7

Meng alle groenten in de dressing.

8

Breng op smaak met peper en zout.

9

Doe alles in een kommetje en voeg de stukjes ham toe.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus