Ham aan 't Spit jar

Aperitief

Bereidingstijd: 15 min.

Op zoek naar een snel, lekker én aantrekkelijk aperitief om je gasten (of jezelf) mee te verwennen? Dit recept laat de natuurlijke smaak van onze Ham aan 't Spit tot zijn recht komen door de combinatie met de frisse ingrediënten en de zachte smaak van de parelcouscous. Makkelijk te dresseren en klaar om te serveren, perfect voor drukke momenten.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 dikke plakken ham aan ’t spit

200 g parelcouscous tricolor

1 tl groentenbouillon

200 g fijne boontjes

1 Romanesco

3 el mayonaise

5 el yoghurt

sap van halve limoen

1 tl venkelpoeder

1 tl sushiazijn

handvol munt fijn gesnipperd

Bereidingswijze

1

Snij de ham in balkjes.

2

Kook de parelcouscous gedurende 10 à 12min in de bouillon.

3

Giet de couscous af.

4

Stoom de boontjes beetgaar.

5

Snij de romanesco in bloemetjes en kook beetgaar.

6

Meng voor de vinaigrette de mayonaise, yoghurt, limoensap, sushiazijn en venkelpoeder.

7

Breng op smaak met peper en zout.

8

Verdeel alle producten over de vier potten.

9

Nappeer met de vinaigrette net voor het opdienen en schud even aan de jar.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus