Lunch, Voorgerecht
Zachte omelet met sappige groentjes en fijne reepjes Mandolino: fris, eenvoudig en smaakvol. De citroenverbena zorgt voor een onverwacht accent. Licht, origineel en geschikt voor brunch of lunch.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product2 plakken Mandolino
5 eieren
1 courgette
100 g kerstomaatjes
1 el olijfolie
enkele blaadjes citroenverbena
Bereidingswijze
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
Halveer de courgette en snij in plakjes. Halveer ook de tomaatjes.
Doe de olijfolie in een pan en laat even op temperatuur komen.
Doe de eieren erbij en verdeel er de courgette en tomaatjes over.
Bak op een laag vuur tot de omelet gaar is.
Laat alles afkoelen en snij er taartpunten uit.
Snij de Mandolino in fijne reepjes en verdeel rijkelijk over de omelet.
Werk af met citroenverbena en serveer met geroosterd brood.