Mandolino ham in een omelet

Lunch, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Zachte omelet met sappige groentjes en fijne reepjes Mandolino: fris, eenvoudig en smaakvol. De citroenverbena zorgt voor een onverwacht accent. Licht, origineel en geschikt voor brunch of lunch.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

2 plakken Mandolino

5 eieren

1 courgette

100 g kerstomaatjes

1 el olijfolie

enkele blaadjes citroenverbena

Bereidingswijze

1

Klop de eieren los en kruid met peper en zout.

2

Halveer de courgette en snij in plakjes. Halveer ook de tomaatjes.

3

Doe de olijfolie in een pan en laat even op temperatuur komen.

4

Doe de eieren erbij en verdeel er de courgette en tomaatjes over.

5

Bak op een laag vuur tot de omelet gaar is.

6

Laat alles afkoelen en snij er taartpunten uit.

7

Snij de Mandolino in fijne reepjes en verdeel rijkelijk over de omelet.

8

Werk af met citroenverbena en serveer met geroosterd brood.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus