Lunch, Voorgerecht
Dit plukbrood met Marcassou Pain d’Ardenne is een heerlijke keuze voor een lunch of als voorgerecht. Het brood, doordrenkt met groene pesto en gevuld met ham en gesmolten kaas, biedt een perfecte balans van smaken. Ideaal voor slagers en traiteurs tijdens de eindejaarsdrukte.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product20 sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne
1 middelgroot brood naar keuze
20 plakken kaas
150 g groene pesto
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd het brood aan de bovenkant in, maar snijd het niet helemaal door. Herhaal dit telkens 3 cm van elkaar. Herhaal dit loodrecht zodat je een ruitpatroon krijgt.
Verdeel de groene pesto tussen de sneden van het brood.
Verdeel de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en de plakken kaas tussen de sneden.
Leg het brood op een bakpapier in de oven en laat ongeveer 10 tot 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.