Marcassou Pain d'Ardenne plukbrood

Lunch, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Dit plukbrood met Marcassou Pain d’Ardenne is een heerlijke keuze voor een lunch of als voorgerecht. Het brood, doordrenkt met groene pesto en gevuld met ham en gesmolten kaas, biedt een perfecte balans van smaken. Ideaal voor slagers en traiteurs tijdens de eindejaarsdrukte.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

20 sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne

1 middelgroot brood naar keuze

20 plakken kaas

150 g groene pesto

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Snijd het brood aan de bovenkant in, maar snijd het niet helemaal door. Herhaal dit telkens 3 cm van elkaar. Herhaal dit loodrecht zodat je een ruitpatroon krijgt.

3

Verdeel de groene pesto tussen de sneden van het brood.

4

Verdeel de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en de plakken kaas tussen de sneden.

5

Leg het brood op een bakpapier in de oven en laat ongeveer 10 tot 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus