Marcassou Pain d’Ardenne salade met tomaat

Salade

Bereidingstijd: 15 min.

Deze salade combineert zachte, zoute en aardse smaken tot een verrassend geheel. Perfect als snelle lunchoptie op een horecakaart of als meeneemgerecht voor traiteurs.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

12 fijne plakjes Marcassou Pain d’Ardenne

12 kerstomaatjes met kroontje

3 el olijfolie

3 el balsamico

1 el candij cassonade suiker

1 teentje look

1 takje rozemarijn

peper en zout

2 kropjes little gem salade

0,5 komkommer in fijne slierten

1 pakje beukenzwammen

wasa crackers

Bereidingswijze

1

Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel.

2

Besprenkel de tomaatjes met olijfolie, balsamico, suiker, look, rozemarijn en peper en zout.

3

Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 10 min.

4

Bak de beukenzwammen heel kort in een beetje olijfolie.

5

Reinig de sla verdeel over de 4 lunchboxen.

6

Leg de komkommer en beukenzwammen en de tomaatjes bovenop.

7

Doe de marinade van de tomaten in een potje en gebruik deze als dressing.

8

Voeg enkele wasa crackers toe aan je lunchbox.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus