

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Marcassou Pain D’Ardenne Salade Met Tomaat
Marcassou Pain d’Ardenne salade met tomaat
Salade
Deze salade combineert zachte, zoute en aardse smaken tot een verrassend geheel. Perfect als snelle lunchoptie op een horecakaart of als meeneemgerecht voor traiteurs.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product12 fijne plakjes Marcassou Pain d’Ardenne
12 kerstomaatjes met kroontje
3 el olijfolie
3 el balsamico
1 el candij cassonade suiker
1 teentje look
1 takje rozemarijn
peper en zout
2 kropjes little gem salade
0,5 komkommer in fijne slierten
1 pakje beukenzwammen
wasa crackers
Bereidingswijze
Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel.
Besprenkel de tomaatjes met olijfolie, balsamico, suiker, look, rozemarijn en peper en zout.
Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 10 min.
Bak de beukenzwammen heel kort in een beetje olijfolie.
Reinig de sla verdeel over de 4 lunchboxen.
Leg de komkommer en beukenzwammen en de tomaatjes bovenop.
Doe de marinade van de tomaten in een potje en gebruik deze als dressing.
Voeg enkele wasa crackers toe aan je lunchbox.