Marcassou Pain d’Ardenne in een picknickbroodje

Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Dit recept combineert eenvoud met karakter. De robuuste, licht gerookte Ardense charcuterie wordt heerlijk in balans gebracht met romige guacamole, pittige rucola en zoete halfgedroogde tomaatjes. Afgewerkt met een smeuïge spread van mayonaise en rode pesto is dit een broodje boordevol karakter, ideaal voor lunchservice.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

200 g Marcassou Pain d’Ardenne

200 g guacamole

4 meergranenbroodjes

100 g halfgedroogde tomaatjes

150 g rucola

4 el mayonaise

1 el rode pesto

Bereidingswijze

1

Snij de broodjes middendoor en besmeer beide helften met guacamole.

2

Beleg met de rucola, halfgedroogde tomaatjes en plakjes Marcassou Pain d’Ardenne.

3

Meng de mayonaise met de pesto en serveer als dipsaus.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus