

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Marcassou Pain D’Ardenne In Een Picknickbroodje
Marcassou Pain d’Ardenne in een picknickbroodje
Lunch
Bereidingstijd:
15 min.
Dit recept combineert eenvoud met karakter. De robuuste, licht gerookte Ardense charcuterie wordt heerlijk in balans gebracht met romige guacamole, pittige rucola en zoete halfgedroogde tomaatjes. Afgewerkt met een smeuïge spread van mayonaise en rode pesto is dit een broodje boordevol karakter, ideaal voor lunchservice.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product200 g Marcassou Pain d’Ardenne
200 g guacamole
4 meergranenbroodjes
100 g halfgedroogde tomaatjes
150 g rucola
4 el mayonaise
1 el rode pesto
Bereidingswijze
1
Snij de broodjes middendoor en besmeer beide helften met guacamole.
2
Beleg met de rucola, halfgedroogde tomaatjes en plakjes Marcassou Pain d’Ardenne.
3
Meng de mayonaise met de pesto en serveer als dipsaus.