Spitstop burger

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Fris, hartig en licht pittig: dit broodje combineert tartaarsaus, krokante sla, tomaat en een zoetzure mix van augurk en ajuin. Makkelijk te bereiden, breed inzetbaar en geliefd bij een breed publiek.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 Ham aan ’t Spit Dikke Sneden

4 zachte broodjes met zaadjes

Tartaarsaus

Eikenbladsla

Tomaat in schijfjes

Zoetzure augurkschijfjes

Zoetzure ajuintjes

4 porties frietjes

Bereidingswijze

1

Snijd de broodjes open en leg beide helften op de contactgrill.

2

Leg de dikke sneden Ham aan ’t Spit 1 min. op de contactgrill.

3

Besmeer het onderste broodje met een flinke portie tartaar.

4

Beleg met de sla, de tomatenschijfjes en de dikke snede Ham aan ‘t Spit.

5

Werk af met de augurkschijfjes en de ajuintjes.

6

Serveer met krokante frietjes en wat extra tartaarsaus.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus