Hoofdgerecht, Lunch
Fris, hartig en licht pittig: dit broodje combineert tartaarsaus, krokante sla, tomaat en een zoetzure mix van augurk en ajuin. Makkelijk te bereiden, breed inzetbaar en geliefd bij een breed publiek.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 Ham aan ’t Spit Dikke Sneden
4 zachte broodjes met zaadjes
Tartaarsaus
Eikenbladsla
Tomaat in schijfjes
Zoetzure augurkschijfjes
Zoetzure ajuintjes
4 porties frietjes
Bereidingswijze
Snijd de broodjes open en leg beide helften op de contactgrill.
Leg de dikke sneden Ham aan ’t Spit 1 min. op de contactgrill.
Besmeer het onderste broodje met een flinke portie tartaar.
Beleg met de sla, de tomatenschijfjes en de dikke snede Ham aan ‘t Spit.
Werk af met de augurkschijfjes en de ajuintjes.
Serveer met krokante frietjes en wat extra tartaarsaus.