Recepten

Aspergesalade met Kipfilet Asperges

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 8 dikke plakjes Kipfilet Asperges

  • 1 bussel witte asperges

  • 1 bussel groene asperges

  • 4 hardgekookte eieren

  • handvol fijngesnipperde peterselie + extra blaadjes

  • handvol fijngesnipperde bieslook

  • 4 el mayonaise

  • 4 el yoghurt

  • 2 tl mosterd

  • 2 tl citroensap

  • peper en zout

  • 12 radijsjes

Bereidingswijze

  1. Leg de geschilde asperges in kookpot met gezouten koud water.

  2. Plaats op het vuur en breng het water tot kookpunt, laat heel even zachtjes koken en zet de kookpot vervolgens van het vuur.

  3. Laat de asperges 10 minuten rusten in het warme water.

  4. Plet de eieren, snijd de kip à ’t spit en de asperges in stukjes.

  5. Meng de yoghurt met de mayonaise, de mosterd, peterselie en bieslook.

  6. Breng op smaak met peper en zout en citroensap.

  7. Meng de vinaigrette met de asperges.

  8. Verdeel over de borden samen met de eieren, kip à ’t spit met asperges, de asperges, fijngesneden radijs en de extra peterselie.

Toon alle recepten