Kipfilet met asperges pasta

Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Begin je maaltijd met een heerlijke, frisse pasta die de smaken van kipfilet, asperges en groenten samenbrengt. De romige ratatouillespread en het citrusachtige sausje tillen dit gerecht naar een hoger niveau. Ideaal als seizoenssuggestie.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

2 dikke plakken Kipfilet Asperges

300 g orecchiette pasta

200 g ratatouillespread

5 cl groentebouillon

1 el witte wijnazijn

sap van halve sinaasappel

2 wortelen, in brunoise gesneden

een halve courgette, in brunoise gesneden

12 groene aspergepunten

enkele blaadjes munt

Bereidingswijze

1

Kook de pasta gaar.

2

Maak de saus: meng de ratatouillespread met de wijnazijn, groentebouillon en het sinaasappelsap.

3

Kook de wortel, courgette en asperges beetgaar.

4

Snij de plakken Kipfilet Asperges in blokjes.

5

Meng de pasta met de groenten, blokjes kipfilet en munt.

6

Verdeel over de bokalen, doe de saus op basis van de Vegalia Ratatouillespread er bovenop.

7

Schroef er een deksel op.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus