Voorgerecht
Begin je maaltijd met een heerlijke, frisse pasta die de smaken van kipfilet, asperges en groenten samenbrengt. De romige ratatouillespread en het citrusachtige sausje tillen dit gerecht naar een hoger niveau. Ideaal als seizoenssuggestie.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product2 dikke plakken Kipfilet Asperges
300 g orecchiette pasta
200 g ratatouillespread
5 cl groentebouillon
1 el witte wijnazijn
sap van halve sinaasappel
2 wortelen, in brunoise gesneden
een halve courgette, in brunoise gesneden
12 groene aspergepunten
enkele blaadjes munt
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar.
Maak de saus: meng de ratatouillespread met de wijnazijn, groentebouillon en het sinaasappelsap.
Kook de wortel, courgette en asperges beetgaar.
Snij de plakken Kipfilet Asperges in blokjes.
Meng de pasta met de groenten, blokjes kipfilet en munt.
Verdeel over de bokalen, doe de saus op basis van de Vegalia Ratatouillespread er bovenop.
Schroef er een deksel op.