Salade
Een verrassende pastasalade met een frisse twist: zoete mango, pittige peper en citrus vormen een zinderende combinatie met de zachte Kipfilet Asperges. Lekker licht en een fijne suggestie voor op warme zomerdagen.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 dikke plakken Kipfilet Asperges
250 g Griekse pasta
1 mango
1 el water
1 el gembersiroop
sap van halve citroen
sap van halve roze pompelmoes
1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngesneden
Bereidingswijze
Kook de Griekse pasta gaar en laat afkoelen.
Meng water, gembersiroop, citroensap, pompelmoessap en laat lichtjes inkoken.
Snij de mango in blokjes en voeg samen met de rode peper toe aan de siroop.
Plaats op een zacht vuurtje gedurende 4 minuten.
Voeg naar wens nog wat citroensap toe.
Laat alles afkoelen en meng met de pasta.
Snijd de Kipfilet Asperges in blokjes en verdeel over de pasta.