Lunch
Geniet van deze verfijnde combinatie van smaken en texturen, waarbij de gegrilde kipfilet, knapperige asperges, tartaar en romige dooiercrème samenkomen voor een culinair meesterwerk. Perfect voor de fijnproevers onder je klanten.
Ingrediënten voor 5 personen
Bekijk product5 dikke plakken kipfilet met asperges
1 bos groene asperges
2 el olijfolie
1 el grove mosterd
Verse dragon
Verse bieslook
1,5 pijpajuinen
Peper en zout
75 gr dooier
100 gr philadelphiakaas
Chilipoeder
Bereidingswijze
Snijd de plakken kipfilet met asperges in smaakvolle balkjes.
Kook de groene asperges beetgaar en snijd ze in kleine stukjes.
Klop een heerlijke vinaigrette door mosterd en olijfolie te combineren, en voeg daarbij fijngehakte dragon, verse bieslook en pijpajuin toe. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de beetgare asperges met de bereide vinaigrette, waardoor een smaakvolle tartaar ontstaat.
Klop de dooier los met de romige philadelphiakaas, breng het geheel op smaak met chilipoeder en voeg een snufje zout toe.
Dresseer de asperges kunstig op het bord en verdeel de kipfilet erover.
Garneer het gerecht met enkele verfijnde toefjes crème van dooier en voeg daarbij de rode biet scheuten toe.