Recepten

Salade van varkensgebraad, feta en granaatappel

Een frisse en gezonde optie waarbij voorgegaard varkensgebraad wordt gecombineerd met feta, erwtjes, en granaatappelpitten. Deze kleurrijke salade is ideaal voor een lichte lunch of diner. De mosterdvinaigrette met een vleugje tomatenpuree maakt het geheel af.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten: ,

Ingrediënten

  • 1 varkensgebraad (voorgegaard) versneden in blokjes

  • 200 g fetakaas

  • 2 groene krulsla

  • 1 granaatappel

  • 200g erwtjes

  • 1 kg Krielaardappelen

  • Mosterdvinaigrette

  • tomatenpuree

Bereidingswijze

  1. Snijd het varkensgebraad in dikke plakken, vervolgens in hoekjes.

  2. Blancheer de erwtjes, gaar de bientjes.

  3. Ontpit de granaatappel.

  4. Meng de mosterdviniagrette met een lepel tomatenpuree.

  5. Verdeel de sla, voeg munt, aardappel, erwtjes, granaatappelpitten en varkensvlees toe.

  6. Besprenkel rijkelijk met de getomateerde vinaigrette.

  7. Brokkel er de fetakaas over.

Toon alle recepten