

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Panini Varkensgebraad Met Geitenkaas en Appel
Panini varkensgebraad met geitenkaas en appel
Hoofdgerecht, Lunch
Een lunchoptie die comfort en verfijning verenigt. Het sappige varkensgebraad, frisse Granny Smith en zachte geitenkaas zorgen voor een verrassend evenwicht. Afwerken met honing, tijm en babyspinazie voor een volwaardig aanbod op de kaart.
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product20 plakjes varkensgebraad
10 voorgebakken broodjes ciabatta
3 Granny Smith appel
100g baby spinazie
450g geitenkaas chavroux
Tijm
Honing
Bereidingswijze
Snijd de (ongebakken) broodjes middendoor
Snijd de appelen in vier, aansluitend in schijfjes, leg ze even in wat citroenwater.
Besmeer beide helften met geitenkaas.
Besprenkel op de onderste helften wat honing, ga verder met peper en tijm.
Leg enkele blaadjes spinazie, twee plakjes varkensgebraad en appel bovenop.
Sluit af met de bovenste helften.
Bak de panini in de contactgrill tot ze goudbruin zijn.