Panini varkensgebraad met geitenkaas en appel

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 30 min.

Een lunchoptie die comfort en verfijning verenigt. Het sappige varkensgebraad, frisse Granny Smith en zachte geitenkaas zorgen voor een verrassend evenwicht. Afwerken met honing, tijm en babyspinazie voor een volwaardig aanbod op de kaart.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

20 plakjes varkensgebraad

10 voorgebakken broodjes ciabatta

3 Granny Smith appel

100g baby spinazie

450g geitenkaas chavroux

Tijm

Honing

Bereidingswijze

1

Snijd de (ongebakken) broodjes middendoor

2

Snijd de appelen in vier, aansluitend in schijfjes, leg ze even in wat citroenwater.

3

Besmeer beide helften met geitenkaas.

4

Besprenkel op de onderste helften wat honing, ga verder met peper en tijm.

5

Leg enkele blaadjes spinazie, twee plakjes varkensgebraad en appel bovenop.

6

Sluit af met de bovenste helften.

7

Bak de panini in de contactgrill tot ze goudbruin zijn.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus