Salade van varkensgebraad, feta en granaatappel

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Een originele twist op klassiek vlees. De combinatie van romige feta, sappig varkensvlees en frisse granaatappelpitjes biedt een uitgebalanceerd bord dat tegelijk licht en vol smaak is. Ideaal als seizoenssuggestie.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

1 varkensgebraad (voorgegaard) versneden in blokjes

200 g fetakaas

2 groene krulsla

1 granaatappel

200g erwtjes

1 kg Krielaardappelen

Mosterdvinaigrette

tomatenpuree

Bereidingswijze

1

Snijd het varkensgebraad in dikke plakken, vervolgens in hoekjes.

2

Blancheer de erwtjes, gaar de bientjes.

3

Ontpit de granaatappel.

4

Meng de mosterdviniagrette met een lepel tomatenpuree.

5

Verdeel de sla, voeg munt, aardappel, erwtjes, granaatappelpitten en varkensvlees toe.

6

Besprenkel rijkelijk met de getomateerde vinaigrette.

7

Brokkel er de fetakaas over.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus