

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Salade Van Varkensgebraad, Feta en Granaatappel
Salade van varkensgebraad, feta en granaatappel
Hoofdgerecht, Lunch
Een originele twist op klassiek vlees. De combinatie van romige feta, sappig varkensvlees en frisse granaatappelpitjes biedt een uitgebalanceerd bord dat tegelijk licht en vol smaak is. Ideaal als seizoenssuggestie.
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product1 varkensgebraad (voorgegaard) versneden in blokjes
200 g fetakaas
2 groene krulsla
1 granaatappel
200g erwtjes
1 kg Krielaardappelen
Mosterdvinaigrette
tomatenpuree
Bereidingswijze
Snijd het varkensgebraad in dikke plakken, vervolgens in hoekjes.
Blancheer de erwtjes, gaar de bientjes.
Ontpit de granaatappel.
Meng de mosterdviniagrette met een lepel tomatenpuree.
Verdeel de sla, voeg munt, aardappel, erwtjes, granaatappelpitten en varkensvlees toe.
Besprenkel rijkelijk met de getomateerde vinaigrette.
Brokkel er de fetakaas over.