Recepten

Spitstop burger

Categorie: ,
Basisproduct:
Gebruiksmoment: ,

Ingrediënten

  • 4 Ham aan ’t Spit Dikke Sneden

  • 4 zachte broodjes met zaadjes

  • Tartaarsaus

  • Eikenbladsla

  • Tomaat in schijfjes

  • Zoetzure augurkschijfjes

  • Zoetzure ajuintjes

  • 4 porties frietjes

Bereidingswijze

  1. Snijd de broodjes open en leg beide helften op de contactgrill.

  2. Leg de dikke sneden Ham aan ’t Spit 1 min. op de contactgrill.

  3. Besmeer het onderste broodje met een flinke portie tartaar.

  4. Beleg met de sla, de tomatenschijfjes en de dikke snede Ham aan ‘t Spit.

  5. Werk af met de augurkschijfjes en de ajuintjes.

  6. Serveer met krokante frietjes en wat extra tartaarsaus.

Toon alle recepten