Recepten
Spitstop burger
Categorie: Dikke sneden, Vlees
Basisproduct: Ham
Gebruiksmoment: Hoofdgerecht, Lunch
Ingrediënten
-
4 Ham aan ’t Spit Dikke Sneden
-
4 zachte broodjes met zaadjes
-
Tartaarsaus
-
Eikenbladsla
-
Tomaat in schijfjes
-
Zoetzure augurkschijfjes
-
Zoetzure ajuintjes
-
4 porties frietjes
Bereidingswijze
-
Snijd de broodjes open en leg beide helften op de contactgrill.
-
Leg de dikke sneden Ham aan ’t Spit 1 min. op de contactgrill.
-
Besmeer het onderste broodje met een flinke portie tartaar.
-
Beleg met de sla, de tomatenschijfjes en de dikke snede Ham aan ‘t Spit.
-
Werk af met de augurkschijfjes en de ajuintjes.
-
Serveer met krokante frietjes en wat extra tartaarsaus.
Toon alle recepten
