Salami Royal carpaccio

Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Een verfijnd voorgerecht voor elke gelegenheid. De zacht gerookte salami combineert prachtig met pesto en pijnboompitten. Klaar voor catering of fine dining.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

20 dunne plakjes Salami Royal

100 g basilicumpesto

50 g pijnboompitten, geroosterd

100 g parmezaanse kaas, in schilfers

3 el olijfolie of basilicumolie

1 el chardonnay-azijn

handvol basilicumblaadjes

Bereidingswijze

1

Maak een vinaigrette: meng de azijn met de olijfolie.

2

Bestrijk de bordjes met een beetje vinaigrette.

3

Leg er de plakjes Salami Royal op.

4

Verdeel er de pesto, pijnboompitten en parmezaanse kaas over.

5

Bestrooi met peper en besprenkel met de rest van de vinaigrette.

6

Werk af met de basilicum.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus