

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Marcassou Filet D’Ardenne Erwtensoepje Met Croutons
Marcassou Filet d’Ardenne erwtensoepje met croutons
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
15 min.
Deze soep combineert de rijke smaak van erwten met de delicaat gerookte Marcassou Pain d'Ardenne. De croutons zorgen voor een krokante textuur, terwijl kervel een frisse, kruidige afwerking geeft. Een warme starter voor op de kaart, of ideaal voor traiteurs als winterse meeneemklassieker.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product2 dikke plakjes Filet d’Ardenne
1 grote ui
1 wit van prei
400 g erwten
1 tl gevogeltefond
broodkruim
olijfolie
kervel
Bereidingswijze
1
Ui en prei fijn snijden, stoven in boter, niet laten kleuren.
2
Bevochtig met de fond.
3
Laat zachtjes gaar koken.
4
Voeg de laatste 2 minuten de erwten toe.
5
Mix de soep en zeef om de soep wat luchtig te maken.
6
Broodkruim in kleine blokjes snijden.
7
Verwarm de olie en bak de blokjes goudbruin.