Pompoensoep met Marcassou Filet d'Ardenne

Lunch, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Van dit smakelijke recept maak je snel iets bijzonders. De krokante Marcassou Filet d’Ardenne voegt diepte en karakter toe aan de zachte pompoensoep, terwijl de pompoenpitten de smaak een extra dimensie geven. Voor wie meer zoekt dan een gewone lunchsoep.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

10 sneetjes Marcassou Filet d'Ardenne

3 liter pompoensoep

5 el pompoenpitten

2 el olijfolie

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven op 140°C.

2

Bedek een ovenplaat met vetvrij papier en schik er de sneetjes Marcassou Filet d’Ardenne op. Laat ze in de oven drogen tot ze krokant zijn. Dat duurt ongeveer een half uur, afhankelijk van de oven.

3

Verwarm een antikleefpan en rooster er de pompoenpitten in.

4

Verwarm de pompoensoep en serveer ze in mooie kommetjes. Werk af met een scheutje olijfolie, snippers van gedroogde Marcassou Filet d’Ardenne, een beetje gegrilde pompoenpitten en een draai van de pepermolen.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus