Aperitief
Zin in een verfrissende en smaakvolle start? Deze gazpacho met Marcassou Filet d’Ardenne combineert de frisse smaak van watermeloen en tomaten met de hartige diepte van de ham. Perfect voor bij een aperitief, met een verrassende twist door de basilicum en het vleugje chardonnay-azijn.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product8 fijne plakjes Marcassou Filet d’Ardenne
4 rijpe tomaten
1 rode puntpaprika
1/2 watermeloen
2 el chardonnay-azijn
2 el olijfolie
peper en zout
enkele blaadjes basilicum
Bereidingswijze
Snij de tomaten, het vruchtvlees van de watermeloen en de puntpaprika’s in stukken.
Meng alles in de blender, voeg de azijn en olijfolie toe.
Laat goed koud worden en verdeel de gazpacho over de glaasjes.
Steek de Marcassou Filet d’Ardenne op een prikker en dresseer op het glaasje. Snipper er wat verse basilicum over.