Marcassou Genova lasagne van omelet met tuinkruiden

Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Romige omelet met de herkenbare smaak van Marcassou Genova: een ideaal gerecht als brunch- of lunchoptie in een horecazaak.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

16 plakjes Marcassou Genova

6 eitjes

handvol tuinkruiden: munt, dragon, peterselie,...

roze peper en zout

salade

Bereidingswijze

1

Klop de eitjes los.

2

Meng er de fijngesneden tuinkruiden en de roze peper onder.

3

Breng op smaak met zout.

4

Bak de omelet op een zacht vuurtje.

5

Stort het ei op een plank, laat even afkoelen.

6

Duw er rondjes uit (iets kleiner dan de doorsnede van de salami).

7

Maak een torentje met 4 plakjes salami en 3 schijfjes omelet.

8

Tip: prik het torentje vast voor de lunchbox

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus