

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Panini Met Kip Aan ’t Spit Dikke Sneden
Panini met Kip aan ’t Spit Dikke Sneden
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
15 min.
Deze klassieker blijft scoren. Malse kip, sappige tomaat en smeuïge mozzarella krijgen een frisse upgrade met groene pesto. Tussen een krokant paninibroodje is dit een snelle topper voor elke lunchkaart.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 Kip aan ‘t Spit Dikke Sneden
4 panini’s
2 tomaten in schijfjes
Mozzarella blok
Groene pesto
Enkele blaadjes vaste sla
Currysaus
Bereidingswijze
1
Beleg de panini met de schijfjes tomaat en sla.
2
Leg er bovenop de dikke snede Kip aan ‘t Spit.
3
Besmeer de Kip aan ‘t Spit met de groene pesto en beleg met de mozzarella.
4
Plaats de panini in de contactgrill tot de kaas gesmolten is.
5
Serveer in een bakje met wat extra currysaus.