Panini met Kip aan ’t Spit Dikke Sneden

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Deze klassieker blijft scoren. Malse kip, sappige tomaat en smeuïge mozzarella krijgen een frisse upgrade met groene pesto. Tussen een krokant paninibroodje is dit een snelle topper voor elke lunchkaart.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 Kip aan ‘t Spit Dikke Sneden

4 panini’s

2 tomaten in schijfjes

Mozzarella blok

Groene pesto

Enkele blaadjes vaste sla

Currysaus

Bereidingswijze

1

Beleg de panini met de schijfjes tomaat en sla.

2

Leg er bovenop de dikke snede Kip aan ‘t Spit.

3

Besmeer de Kip aan ‘t Spit met de groene pesto en beleg met de mozzarella.

4

Plaats de panini in de contactgrill tot de kaas gesmolten is.

5

Serveer in een bakje met wat extra currysaus.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus