Voorgerecht
Een verrassend voorgerecht waarin de Kip aan ’t Spit echt de ster is. De tomaat wordt gevuld met zwarte pasta en gegrilde paprika, terwijl de pompoenpuree en een frisse hint van sinaasappel het geheel mooi in balans brengen. Een kleurrijk en smaakvol voorgerecht.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 dikke plakken Kip aan't spit
4 grote coeur de boeuf tomaten
200 g zwarte pasta
1 sinaasappel
5 dl groentebouillon
1 puntpaprika
1/4 pompoen
dragon
peper & zout
Bereidingswijze
Snij de kip in driehoekjes.
Snij het hoedje van de tomaat.
Hol de tomaat uit.
Kook de pasta volgens het recept op de verpakking.
Grill de paprika, pel en snij in fijne stukjes.
Maak de pompoenpuree; snij in stukjes en kook in een groentebouillon, mix. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de tomaat met de pasta en paprika. Breng op smaak met paprikapoeder.
Plaats het deksel op de tomaat en borstel er wat olie bovenop
Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 15 à 20 min.
Garneer met de pompoenpuree, de kip, enkele blaadjes dragon en vruchtvlees van sinaas.