

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Gegrilde Kip Aan 't Spit Met Paksoi en Tomaat In de Oven
Gegrilde Kip aan 't Spit met paksoi en tomaat in de oven
Hoofdgerecht
De gegrilde Kip aan ’t Spit speelt de hoofdrol in dit smaakvolle ovengerecht. Met paksoi, zoete tomaatjes en een Aziatische dressing biedt dit een uitgebalanceerd hoofdgerecht dat opvalt in elke bereidingstoog.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 plakken Kip aan 't Spit
4 mini paksoi
32 datterino tomaatjes
2 el olijfolie
1 tl sesamolie
1 tl suiker
2 el sojasaus
sap van 1/2 limoen
sesamzaadjes
dragon
Bereidingswijze
Snij de kip aan ’t spit in fijne balkjes.
Wrijf de ham lichtjes in mat olie en leg ze even op een hete grill.
Snij de paksoi in kwarten.
Bak deze beetgaar in wat olie.
Snij de datterino tomaatjes in schijfjes.
Verdeel ze over 4 vuurvaste schoteltjes.
Leg er de paksoi bovenop.
Meng de overige ingrediënten en besprenkel de paksoi/tomaat.
Plaats 10’ in een voorverwarmde oven, 180°C.
Strooi er wat sesamzaadjes en enkele blaadjes dragon over.