Dikke sneden Pitabroodjes met gegrilde kip aan 't spit met coleslaw

Lunch

Bereidingstijd: 30 min.

Een snelle, smaakvolle oplossing voor drukke service. De sappige kip, frisse groenten en knapperige coleslaw zorgen voor balans en bite. Perfect voor take-away of als lunchspecial: laag in voorbereiding, hoog in klanttevredenheid.

Ingrediënten voor 5 personen

Bekijk product

2,5 dikke plakken kip à ’t spit

Kipkruiden

5 pitabroodjes

125 gr Coleslaw

1,5 el Mayonaise

1,5 el Yoghurt

Peper en zout

Enkele radijsjes

Rode ui

Tzatzikisaus

Bereidingswijze

1

Verwarm de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.

2

Snijd de rode ui en radijsjes in dunne plakjes.

3

Meng de mayonaise met yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

4

Voeg naar smaak enkele lepels van de dressing toe aan de coleslaw en meng goed.

5

Halveer de dikke plakken kip aan ’t spit, wrijf ze in met olie, bestrooi met kipkruiden en bak ze in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.

6

Snijd de pitabroodjes open en vul ze met een royale portie coleslaw, gevolgd door de gegrilde kip aan’t spit.

7

Garneer de pitabroodjes met radijsjes en rode ui.

8

Serveer met een smakelijke tzatzikisaus.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus