

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Dikke Sneden Pitabroodjes Met Gegrilde Kip Aan 't Spit Met Coleslaw
Dikke sneden Pitabroodjes met gegrilde kip aan 't spit met coleslaw
Lunch
Een snelle, smaakvolle oplossing voor drukke service. De sappige kip, frisse groenten en knapperige coleslaw zorgen voor balans en bite. Perfect voor take-away of als lunchspecial: laag in voorbereiding, hoog in klanttevredenheid.
Ingrediënten voor 5 personen
Bekijk product2,5 dikke plakken kip à ’t spit
Kipkruiden
5 pitabroodjes
125 gr Coleslaw
1,5 el Mayonaise
1,5 el Yoghurt
Peper en zout
Enkele radijsjes
Rode ui
Tzatzikisaus
Bereidingswijze
Verwarm de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.
Snijd de rode ui en radijsjes in dunne plakjes.
Meng de mayonaise met yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
Voeg naar smaak enkele lepels van de dressing toe aan de coleslaw en meng goed.
Halveer de dikke plakken kip aan ’t spit, wrijf ze in met olie, bestrooi met kipkruiden en bak ze in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Snijd de pitabroodjes open en vul ze met een royale portie coleslaw, gevolgd door de gegrilde kip aan’t spit.
Garneer de pitabroodjes met radijsjes en rode ui.
Serveer met een smakelijke tzatzikisaus.