Recepten

Bouillon met paksoi en mini jambonneau

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 10 mini jambonneau

  • 1,5 l groentenbouillon

  • 10 mini paksoi

  • 10 kleine wortelen

  • 500 gr witte beukenzwammen

  • 500 gr shiitakes

  • 500 gr gedopte sojaboontjes

  • 3 limoenblaadjes

  • 6 lente-ui

  • 5 cm verse gember geschild en gesnipperd

Bereidingswijze

  1. Schil de wortel en snij in ringen.

  2. Borstel beide soorten champignons, verwijder staartje bij de shiitakes.

  3. Dop de sojaboontjes voor de tweede maal (velletje wegnemen).

  4. Breng de bouillon tot kookpunt en voeg gember, limoenblaadjes en wortel toe.

  5. Laat deze even sudderen, wortel moet beetgaar zijn.

  6. Voeg de overige groenten toe en gaar kort in de bouillon.

  7. Breng op smaak met chilipoeder en zout.

  8. Verwarm de mini-jambonneau in de bouillon.

  9. Garneer met versnipperde lente-ui.

Toon alle recepten