Recepten
Bouillon met paksoi en mini jambonneau
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
10 mini jambonneau
-
1,5 l groentenbouillon
-
10 mini paksoi
-
10 kleine wortelen
-
500 gr witte beukenzwammen
-
500 gr shiitakes
-
500 gr gedopte sojaboontjes
-
3 limoenblaadjes
-
6 lente-ui
-
5 cm verse gember geschild en gesnipperd
Bereidingswijze
-
Schil de wortel en snij in ringen.
-
Borstel beide soorten champignons, verwijder staartje bij de shiitakes.
-
Dop de sojaboontjes voor de tweede maal (velletje wegnemen).
-
Breng de bouillon tot kookpunt en voeg gember, limoenblaadjes en wortel toe.
-
Laat deze even sudderen, wortel moet beetgaar zijn.
-
Voeg de overige groenten toe en gaar kort in de bouillon.
-
Breng op smaak met chilipoeder en zout.
-
Verwarm de mini-jambonneau in de bouillon.
-
Garneer met versnipperde lente-ui.
Toon alle recepten