Recepten

Lentesla met Kipfilet en Asperges

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 20 fijne plakjes kip met asperges

  • 1 krop groene lollo sla

  • groene mini asperges

  • 1/2 bussel radijzen

  • 2 hardgekookte eieren

  • 1/2 stokbrood

  • 6 el olijfolie

  • sap van halve limoen

  • 1 el sushiazijn

  • 1 el groene pesto

  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Mini asperges hoef je niet te schillen.

  2. Bak ze kort in wat vetstof.

  3. Meng olijfolie, limoensap, azijn en pesto voor de vinaigrette, breng op smaak met peper en zout.

  4. Was de sla, dep droog.

  5. Snijd de radijzen in fijne plakjes.

  6. Maak rolletjes van de plakjes kip met asperges.

  7. Verdeel de sla, de asperges en rolletjes kip over de 4 borden.

  8. Garneer met de radijsjes en voeg wat vinaigrette toe.

Toon alle recepten