Recepten
Lentesla met Kipfilet en Asperges
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
20 fijne plakjes kip met asperges
-
1 krop groene lollo sla
-
groene mini asperges
-
1/2 bussel radijzen
-
2 hardgekookte eieren
-
1/2 stokbrood
-
6 el olijfolie
-
sap van halve limoen
-
1 el sushiazijn
-
1 el groene pesto
-
peper en zout
Bereidingswijze
-
Mini asperges hoef je niet te schillen.
-
Bak ze kort in wat vetstof.
-
Meng olijfolie, limoensap, azijn en pesto voor de vinaigrette, breng op smaak met peper en zout.
-
Was de sla, dep droog.
-
Snijd de radijzen in fijne plakjes.
-
Maak rolletjes van de plakjes kip met asperges.
-
Verdeel de sla, de asperges en rolletjes kip over de 4 borden.
-
Garneer met de radijsjes en voeg wat vinaigrette toe.
Toon alle recepten