Recepten

Pepino met mozzarella en krokante olijf

Dit verrukkelijke hapje combineert de frisheid van pepino met de romigheid van mozzarella, verrijkt met de verfijnde smaak van gemarineerde selder en de crunch van zwarte olijven.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 10 plakjes pepino

  • 10 mini balletjes mozzarella

  • 50 gr zwarte olijven

  • 1,5 stengels groene selder

  • Sushi azijn

Bereidingswijze

  1. Snijd de groene selder in een fijne brunoise.

  2. Blancheer de selder en marineer deze vervolgens in sushi-azijn, op smaak gebracht met peper en zout.

  3. Maak een krokante olijvencrunch door de zwarte olijven fijn te snijden en ze te laten drogen in de oven op een 140 graden gedurende 60 tot 90 minuten.

  4. Halveer het aantal hapjes door slechts 10 plakjes pepino te gebruiken.

  5. Vul elk pepino plakje met een mini mozzarella bolletje.

  6. Garneer de gevulde pepino met de gemarineerde selder en de krokante olijvencrunch.

Toon alle recepten